Odreže jej hlavu a hodí ju psovi: V Starej Turej sa mal 48-ročný muž vyhrážať svojej partnerke


Foto: Odreže jej hlavu a hodí ju psovi: V Starej Turej sa mal 48-ročný muž vyhrážať svojej partnerke Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V Starej Turej sa mal 48-ročný muž s nožom v ruke vyhrážať svojej partnerke. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru zo Starej Turej vzniesol voči nemu obvinenie pre prečin nebezpečného vyhrážania.

Polícia doposiaľ zistila, že obvinený mal pod vplyvom alkoholu vulgárne nadávať svojej 50-ročnej partnerke, následne ju chytiť za vlasy a udrieť jej hlavu do steny. Po tomto muž odišiel do kuchyne, kde vzal nôž.

Žene ho mal priložiť na krk zo slovami, že ju podreže a ak ho nebude poslúchať, tak jej odreže hlavu a hodí ju psovi. Nôž zapichol do kuchynskej linky a odišiel do obývačky.


Poškodenej spôsobil zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie v nemocnici s doposiaľ nezistenou dobou liečenia a obmedzenia v bežnom spôsobe života. Hliadka polície muža v zmysle zákona obmedzila na osobnej slobode a bol umiestnený v cele policajného zaistenia,“ uviedla polícia Trenčianskeho kraja na sociálnej sieti.

V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu