Policajná naháňačka: Vodič bez vodičského preukazu sa snažil hliadke utiecť


Foto: Policajná naháňačka: Vodič bez vodičského preukazu sa snažil hliadke utiecť Foto: Polícia SR-Trenčiansky kraj

Policajná kontrola sa mladému vodičovi asi neveľmi pozdávala. Rozhodol sa to vyriešiť svojsky. „Policajná hliadka z Nitrianskych Sučian si všimla podozrivé motorové vozidlo značky BMW, ktoré sa snažila predpísaným spôsobom zastaviť, načo však vodič nereagoval,“ informovala polícia na svojich stránkach s tým, že vodič začal pred policajtmi začal unikať cestou popri rieke Nitrica, následne po poli, odkiaľ prešiel do obce Diviacka Nová Ves.

Unikajúceho vodiča zastavil až defekt a skončil v rukách mužov zákona.Vodič bol na mieste zadržaný, z dôvodu, že jazdil bez vodičského oprávnenia, ktoré mu bolo pred dvomi rokmi zadržané,“ doplnila polícia. A to nebolo ani zďaleka všetko.

„Policajti vizuálne spozorovali, že na palubnej doske sa nachádza biela kryštalická látka a nadobudli podozrenie, že sa môže jednať o drogy,“ upresnila polícia a jedným dychom dodala, že po vykonaní potrebných procesných úkonov bolo voči 27-ročnému mužovi vznesené obvinenie z prečinu marenie výkonu úradného rozhodnutia.

„Zároveň bol podaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby, s ktorým sa súd stotožnil. Vo veci nájdených a podozrivých látok bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu Nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ uzavrela polícia s dovetkom, že zadržané látky boli zaslané na expertízne skúmanie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu