Poznáte inšpiratívne osobnosti z okolia Trenčína? Nominujte ich na najvyššie ocenenie kraja


Foto: Poznáte inšpiratívne osobnosti z okolia Trenčína? Nominujte ich na najvyššie ocenenie kraja Foto: Trenčiansky samosprávny kraj

Trenčiansky samosprávny kraj hľadá osobnosti, ktoré ho prostredníctvom svojich mimoriadnych pracovných výsledkov reprezentujú v zahraničí, ale aj na domácej pôde. Na základe toho vyzýva svojich obyvateľov, aby v prípade, že niekoho takého poznajú, ho neváhali nominovať.

Cenu Trenčianskeho samosprávneho kraja a Cenu predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja môžu nominovaní jednotlivci a kolektívy získať už ôsmykrát. Župný úrad každý rok dostane desiatky nominácií, ktoré postupne predstavuje verejnosti.

Laureátov možno navrhnúť niekoľkými spôsobmi - poštou, osobne alebo prostredníctvom e-mailu. Svoje nominácie môžete posielať do 30. septembra.

Dôležitým kritériom je, aby obsahovali údaje laureáta v podobe titulu, mena, priezviska, dátumu a miesta narodenia a odôvodnenia návrhu. Pokiaľ ide o kolektív, je potrebné uviesť jeho názov a sídlo. Okrem uvedených informácií musí nominácia obsahovať aj dátum, údaje a podpis navrhovateľa.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu