Považskobystrických seniorov čaká rok plný zábavy a vzdelávania


Foto: Považskobystrických seniorov čaká rok plný zábavy a vzdelávania Foto: ilustračné foto archív pixabay

Bohatú škálu aktivít pripravili pre považskobystrických seniorov aj tento rok. Tí si budú môcť vybrať z rôznorodej ponuky širokej škály pohybových, osvetových, vzdelávacích či zábavných aktivít.
 
„Okrem tradičného Dňa zdravia pripravujeme prednášky na prínosné témy, rôzne cvičenia či žiadané tanečné večery v dome kultúry. Nebudú chýbať ani obľúbené počítačové kurzy či výlety na zaujímavé miesta,“ avizoval na sociálnej sieti považskobystrický primátor Karol Janas. Ten zároveň dodal, že prvé aktivity začnú už od marca.

Samospráva doplnila, že o aktivity pre seniorov, ktoré každoročne mesto pripravuje, je vždy obrovský záujem. Aj preto bude ponuka tento rok pestrejšia. „Tvorivé dielne, počítačové kurzy či prednášky z oblasti zdravia. V rámci celého roka si budú môcť seniori vybrať zo zoznamu rôznorodých aktivít, zameraných na telo aj myseľ a pribudnú aj viaceré novinky,“ doplnila samospráva na sociálnej sieti s tým, že záujemcovia sa budú môcť prihlasovať vždy vopred prostredníctvom e-mailu, prípadne telefonicky. „Najbližšie nás čakajú aktivity v marci, na ktoré bude možné prihlasovať sa od 15. februára,“ uzavrelo mesto.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu