Úspech Trenčína a Myjavy v súťaži o najlepšie internetové stránky samospráv


Foto: Úspech Trenčína a Myjavy v súťaži o najlepšie internetové stránky samospráv Foto: archív mesto Trenčín

Jubilejný 20.ročník súťaže ZlatýErb.sk už pozná svojich víťazov. Tento rok udeľovanie cien prebehlo elektronicky a prvé miesto v kategórii miest a mestských častí patrí stránke mesta Martin. Strieborná medaila putovala aj do Trenčianskeho kraja.

„V 20. ročníku súťaže ZlatyErb.sk o najlepšiu internetovú stránku samospráv za rok 2023 získalo mesto Trenčín v kategórii miest a mestských častí druhú priečku,“ uverejnila trenčianska samospráva na svojich stránkach s tým, že v súhrne doterajších výsledkov sa stránke mesta Trenčín v tejto súťaži podarilo zvíťaziť 4-krát.

V 20. ročníku súťaže ZlatyErb.sk, ktorú spoločne vyhlásili Európsky inštitút, eSlovensko, Únia miest Slovenska, Združením informatikov samospráv Slovenska, Úniou nevidiacich a slabozrakých Slovenska a SK8 sa  darilo aj mestu Stará Turá. V kategórii miest a mestských častí sa umiestnilo na 3.mieste a zanechalo za sebou mestá ako napr. Bratislava, Banská Bystrica, Nitra alebo Trnava.

Hlavným cieľom súťaže ZlatyErb.sk je podporiť informatizáciu slovenských samospráv, oceniť výnimočné projekty a ohodnotiť snahu zástupcov samospráv efektívne a transparentne využívať informačno-komunikačné technológie a tým zvyšovať kvalitu služieb pre občanov Slovenska.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu