Medailová žatva hasiča z Bánoviec nad Bebravou. Za dva dni získal dva cenné kovy


Foto: Medailová žatva hasiča z Bánoviec nad Bebravou. Za dva dni získal dva cenné kovy Foto: archív Hasičský a záchranný zbor

Hasiči sú chlapi do voza aj do koča, nezľaknú sa ničoho. O tom, že sú fyzicky zdatní niet žiadnych pochýb. Jeden z hasičov z Bánoviec nad Bebravou to dokazuje nielen vo svojej práci, ale aj mimo nej. Na Majstrovstvách Slovenska v zápasení dosiahol vynikajúci výsledok.

„Začiatkom februára sa v športovej hale v Banskej Bystrici konali Majstrovstvá Slovenskej republiky seniorov v zápasení vo voľnom štýle. Na podujatí sa zúčastnil aj náš kolega  Adrián Kufel z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bánovciach nad Bebravou, ktorý pod vedením MZK Bánovce nad Bebravou súťažil vo váhovej kategórii do 79 kilogramov,“ informoval Hasičský a záchranný zbor na sociálnej sieti.

Po troch vyhratých zápasoch sa Adrián prebojoval až do finále. V ňom napokon na svojho súpera nestačil. Za svoj skvelý výkon si odniesol fantastickú striebornú medailu. Tým to ale pre zdatného hasiča neskončilo. „Nasledujúci deň si Adrián Kufel zmeral sily aj v grécko – rímskom štýle, vo váhovej kategórii do 87 kilogramov, kde po troch zápasoch získal vynikajúcu bronzovú medailu,” pochválili sa ďalším skvelým výsledkom svojho kolegu hasiči.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu