Priateľke sa mal vyhrážať, že ju posadí na vozík. Zoči-voči polícii už taký hrdina nebol


Foto: Priateľke sa mal vyhrážať, že ju posadí na vozík. Zoči-voči polícii už taký hrdina nebol Foto: Polícia SR-Trenčiansky kraj

V policajnej cele skončil 45-ročný muž, ktorý podľa polície opakovane mlátil svoju priateľku. Tá sa napokon v zúfalstve obrátila na mužov zákona, ktorí „hrdinu“ zadržali. Toho však odvaha medzitým zrejme prešla, pretože ho policajti museli hľadať.

Podľa doteraz zisteného, muž priateľke vulgárne nadával, udrel ju päsťou a hodil o posteľ. Okrem fyzických útokov jej aj kontroloval mobilný telefón,“ informovali na sociálnej sieti trenčianski policajti. 

Útoky zrejme neboli jednorazovou záležitosťou. „Potom ako poškodená nabrala odvahu a voči nej smerujúce útoky zo strany priateľa oznámila na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Myjave, došlo v súčinnosti s Obvodným oddelením Policajného zboru v Novom Meste nad Váhom a Brezovou pod Bradlom k jeho vypátraniu a zadržaniu,“ ozrejmila polícia.


Podľa polície páchateľ žene opakovanými bitkami spôsobil viaceré zranenia, napríklad pomliaždenie nosa, ucha, pleca a ramena. Tie si vyžiadali ošetrenie u lekára. „Poškodenej sa mal vyhrážať so slovami, že ju zabije, alebo skončí na vozíku. Správanie páchateľa vzbudilo u poškodenej dôvodnú obavu o jej život a zdravie,“ uzavrela polícia.

Muž už čelí obvineniu pre prečin nebezpečného vyhrážania a bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest v rozmedzí od 6 mesiacov do 3 rokov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu