FOTO: Predvianočný zázrak: Auto rozmlátil na kúsky, napriek tomu z neho vyšiel po svojich


FOTO: Predvianočný zázrak: Auto rozmlátil na kúsky, napriek tomu z neho vyšiel po svojich
Galéria: 4 fotky

Dopravní policajti z Považskej Bystrice sa nestíhali diviť pri pohľade na kopu šrotu, ktorá zostala z auta po nehode a vodiča, ktorý z neho vyšiel takmer bez jediného škrabanca. 

Nehoda sa stala cez víkend na konci obce Domaniža. Vodič (30) išiel na svojom osobnom aute zrejme prirýchlo vzhľadom na stav, v akom sa cesta nachádzala. „Pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky. V dôsledku toho dostal pri prejazde mierne pravotočivou zákrutou šmyk. S vozidlom zišiel mimo vozovku, kde ostalo prevrátené na ľavom boku,“ informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Aj keď z auta zostali len pokrčené plechy, vodič z neho vyšiel akoby sa nechumelilo. „Vodič našťastie utrpel len ľahké zranenie. Celková škoda na vozidle bola vyčíslená na 3-tisíc eur,“ uzavrela polícia.

Polícia zároveň zdôrazňuje, že v zime sa nielenže chumelí, ale aj poriadne šmýka. „Cesty v zime patria medzi najviac zradné. Môžu byť šmykľavé aj vtedy, keď to vôbec nečakáte. Znížte preto rýchlosť jazdy. Možno stratíte minútu – dve, ale získate nerozbité auto, nespôsobíte nikomu škodu, prípadne fatálne následky,“ uzavrela polícia.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu