Dubničania vrelo privítali svojich najmenších občanov, ich rodičia neodišli s prázdnymi rukami


Foto: Dubničania vrelo privítali svojich najmenších občanov, ich rodičia neodišli s prázdnymi rukami Foto: dubnica.eu

V piatok 20. októbra sa uskutočnila slávnosť, počas ktorej vedenie mesta privítalo štyridsať malých obyvateľov Dubnice nad Váhom, ktorí sa narodili v termínoch od marca do augusta tohto roku.

Slávnostné uvítanie do života sa uskutočnilo v sobášnej sieni. Okrem primátora mesta vítali najmenších Dubničanov a Dubničanky aj prednostka mestského úradu Silvia Kiačiková a vedúca referátu životného prostredia Janka Beniaková.

Snažíme sa v našom meste vytvárať vhodné podmienky všetkým obyvateľom, výnimkou nie sú ani rodiny s deťmi. Pevne verím, že našu snahu je v uliciach mesta aj na podujatiach vidno a budeme robiť všetko pre to, aby sa tu žilo všetkým, vrátane našich najmenších spoluobčinakov, čo najlepšie,“ uviedol primátor mesta Peter Wolf na webe mesta.


Rodičom počas gratulácie odovzdali pamätný list, symbolickú poukážku v hodnote 100 eur ako príspevok pri narodení dieťaťa aj tabuľku s menom dieťaťa k sadeničke stromu. Namiesto sadeničky sa dávala rozprávková knižka od lokálneho výtvarníka Jozefa Vydrnáka.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu