Už tento víkend zatvoria „panelku“ pri Veľkých Bierovciach. Obchádzková trasa povedie cez Trenčín


Foto: Už tento víkend zatvoria „panelku“ pri Veľkých Bierovciach. Obchádzková trasa povedie cez Trenčín Foto: FB/Obec Trenčianska Turná

Nie je to prvoaprílový žart. Vodičov v trenčianskom kraji na ceste 1.triedy od zjazdu z diaľnice D1 v smere na Trenčín čaká nemilé prekvapenie. „Dňa 01. 04. 2023 od 22.00 hodiny do 06.00 hodiny dňa 02. 04. 2023 bude úplne uzatvorená cesta I/9 pri obci Veľké Bierovce v okrese Trenčín,“ informovala obec Trenčianska Turná na svojich stránkach.

Ako obec ďalej uviedla dôvodom uzávierky je vykonanie záťažových skúšok na mostných objektoch ponad rieku Váh a Vážsky kanál. „Obchádzková trasa bude vedená po ceste I/61, I/61a a II/507 cez mesto Trenčín a bude vyznačená dočasným dopravným značením,“ vysvetľuje obec.


Vedenie obce sa zároveň obrátilo s prosbou na vodičov, ktorí budú tadiaľ prechádzať. „V súvislosti s tým, žiadame vodičov motorových vozidiel o vzájomnú ohľaduplnosť, sledovanie situácie v cestnej premávke a dočasného dopravného značenia,“ doplnila obec na záver.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu