FOTO: V hornonitrianskej obci idú presúvať futbalové ihrisko. Staré ustúpi novému


FOTO: V hornonitrianskej obci idú presúvať futbalové ihrisko. Staré ustúpi novému
Galéria: 2 fotky
Foto: archív obec Lehota pod Vtáčnikom

Vedenie obce Lehota pod Vtáčnikom informovalo, že futbalové ihrisko bude presunuté. „Presúvame futbalové ihrisko do priestoru za budovu NYNA na asfaltovú plochu na ktorej bola ešte v minulom roku skládka sute,“ doplnila obec s tým, že po vyčistení celej lokality od sute, betónov, asfaltov a priemiestnení ihriska chce venovať priestoru  väčšiu pozornosť a postupne plánujú investovať do klziska, ako aj ďalších športových prvkov.

Ako obec ďalej upresnila, ihrisko ktoré bolo pôvodne situované vo dvore základnej školy, nahradí nové športovisko. „Na jeho mieste vyrastie nové multifunkčné ihrisko na ktoré sme získali mimorozpočtové finančné prostriedky. Povedané inak, staré ihrisko ustúpi novému, väčšiemu a multifunkčnejšiemu ihrisku,“ ozrejmila obec.

„Vopred informujeme, že presun ihriska ešte nie je sfinalizovaný a bude dokončený ihneď ako to dovolia poveternostné podmienky. Ešte chýba inštalovanie umelého trávnika do priestoru ihriska,“ zdôraznila obec na záver s tým, že ihrisko bude voľne prístupné verejnosti a deťom z materskej školy.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu