Známy e-shop s elektrom na Slovensku končí. Čo bude s vašimi reklamáciami?


Foto: Známy e-shop s elektrom na Slovensku končí. Čo bude s vašimi reklamáciami? Foto: hej.sk

Jeden z najväčších internetových predajcov na Slovensku oznámil, že končí. E-shop Hej.sk bude v prevádzke už len do 29. februára 2024. Informoval o tom na svojej webovej stránke. 

„Chceli by sme vám oznámiť, že internetový obchod Hej.sk dňa 29.2.2024 ukončí svoju prevádzku. Nakupovať elektro môžete aj naďalej v obchode DATART, ktorý patrí do rovnakej skupiny predajcov elektra ako Hej.sk,“ píše spoločnosť.

Na ich predajne sa budete môcť obrátiť aj v prípade reklamácií či vrátenia tovaru. Ak ste si zakúpili výrobok, ktorý nefunguje, alebo vypovedal službu, stačí si vziať doklad z nákupu na Hej.sk a navštíviť akúkoľvek predajňu DATART. Tovar však bude možné zaslať aj na reklamačné oddelenie. 

Všetky potrebné informácie o ukončení činnosti e-shopu, alebo o zmenách týkajúcich sa vašich zákazníckych účtov, nájdete na internetovej stránke spoločnosti. Uvidíte tam aj kontakt na zákaznícke centrum Hej.sk a adresu reklamačného oddelenia. 

„Ďakujeme za pochopenie a veríme, že na nakupovanie na Hej.sk budete mať len pozitívne spomienky,“ dodal e-shop na rozlúčku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu