Dramatický zásah: Policajti z Myjavy vytiahli muža zo žumpy. Zachránili mu život!


Foto: Dramatický zásah: Policajti z Myjavy vytiahli muža zo žumpy. Zachránili mu život! Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Toto mohlo dopadnúť veľmi zle. Pošmyknutie do žumpy sa Mariánovi stalo takmer osudným. Od smrti ho delili sekundy. Privolaná policajná hliadka nezaváhala ani na okamih. Muža sa im podarilo v poslednej chvíli zachrániť.

Policajti zverejnili ďakovný list, ktorý dostali.  „Od pána Miroslava nám prišlo milé poďakovanie adresované kolegom z Obvodného oddelenia Myjava,“ uverejnila polícia na svojich stránkach.

„Vážený pán riaditeľ, touto cestou sa chcem poďakovať hliadke Obvodného oddelenia Myjava, menovite pánovi Kubíčkovi a pánovi Blažekovi za záchranu života môjho priateľa Mariána Matejáka, ktorí boli na mieste prví po volaní na číslo 158 a neváhali rýchlou pomocou vytiahnuť môjho priateľa zo žumpy, ktorý tam spadol 1.12.2023 okolo 22,00 hod. Šmykol sa na mokrom snehu a spadol do otvorenej žumpy. Sám by som nemal šancu mu pomôcť. Ich rýchlym a profesionálnym zásahom ho zachránili,“ adresoval slová vďaky obetavým policajtom pisateľ listu.

Na pohotovú reakciu dvojice policajtov sú rovnako hrdí aj ich kolegovia a vyjadrili nielen vďaku, ale aj obdiv  za ich profesionálny a rýchly zásah.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu