Športové kluby sa môžu v krajskom meste uchádzať o dotáciu. Čas majú na to do konca januára


Foto: Športové kluby sa môžu v krajskom meste uchádzať o dotáciu. Čas majú na to do konca januára Foto: ilustračné foto archív pixabay

Trenčianska samospráva pripomenula na svojich stránkach športovým klubom, ktoré majú záujem o dotáciu na svoju činnosť v roku 2024, že čas na to majú do konca tohto mesiaca.

„Už čoskoro bude vyhlásená výzva na podávanie žiadostí o dotácie z rozpočtu mesta Trenčín na aktivity v oblasti športu a telesnej kultúry v roku 2024,“ upresnilo mesto s tým, že športové kluby, ktoré budú žiadať o dotáciu na činnosť, musia spĺňať kritériá podľa Všeobecne záväzného nariadenia o poskytovaní dotácií z rozpočtu mesta Trenčín.

Ako mesto ďalej uviedlo, prvým z kritérií je riadne a správne vyplnený Dotazník pre športové kluby a oddiely na rok 2024, ktorý treba vyplniť do 31. 1. 2024 do 23:59 hodiny.

„Druhou podmienkou je, že športový klub musí byť registrovaný,“ zdôraznilo mesto a dodalo, ak klub nebude spĺňať všetky tieto kritériá, nebude mu žiadosť o Dotáciu na činnosť športového klubu a oddielu na rok 2024 uznaná a akceptovaná.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu