Prievidzania, ktorí sa tento víkend zapoja do jarného upratovania v meste, môžu vyhrať hodnotné ceny


Foto: Prievidzania, ktorí sa tento víkend zapoja do jarného upratovania v meste, môžu vyhrať hodnotné ceny Foto: pixabay.com

Už túto sobotu, 25. marca 2023 v čase od 8:00 hod. do 13:00 hod. bude mesto Prievidza organizovať jarné upratovanie určené pre všetkých obyvateľov mesta. Samospráva o tom informovala na svojej webovej stránke s tým, že bude prebiehať za každého počasia. 

Prievidzanom bude k dispozícii aj Zelená linka na koordináciu odvozu odpadu. Zabezpečuje ju spoločnosť TSMPD, ktorej môžu obyvatelia na telefónnych číslach 0911 715 545 alebo 0911 715 455 nahlasovať miesta zhromaždeného odpadu.

Ak sa zapojíte do jarného upratovania aj vy a pridáte o tom fotku na sociálnu sieť, môžete od mesta vyhrať hodnotné ceny.


Radi by sme, aby sa do upratovania zapojili i rodičia s deťmi a ukázali im, že je dôležité sa o svoje okolie starať. Preto každý, kto sa upratovania zúčastní a zavesí na facebook mesta Prievidza svoju fotku z upratovania, sa zapojí automaticky do žrebovania o rodinnú vstupenku na nedeľu s rozprávkou, permanentky na plaváreň a ďalšie zaujímavé ceny,“ uviedla primátorka mesta Katarína Macháčková.

Odpad by mal byť umiestnený čo najbližšie ku komunikácii prístupnej na nakladanie a jednotlivé druhy odpadov je potrebné ukladať osobitne. Na toto jarné upratovanie sa nevzťahuje odvoz objemného odpadu, konárov a nebezpečného odpadu. Taktiež nebudú k dispozícii ani veľkoobjemné kontajnery.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu