Prípravy na Vianočné trhy v Trenčíne vrcholia, tento rok začnú 1. decembra


Foto: Prípravy na Vianočné trhy v Trenčíne vrcholia, tento rok začnú 1. decembra Foto: trencin.sk

Mesto Trenčín postupne finišuje s poslednými prípravami na tohtoročné vianočné trhy, tie potrvajú od 1. do 23. decembra. Vianočné remeselné trhy 2023 sa uskutočnia na Mierovom námestí a Sládkovičovej ulici v Trenčíne. Celé podujatie má názov Čaro Vianoc pod hradom, ktorého súčasťou je aj Vianočný jarmok.

Výber obsadenia občerstvovacích stánkov sa uskutočňuje prostredníctvom elektronických aukcií. Mesto na svojom webe informuje, že ak máte záujem predávať občerstvenie na vianočných trhoch, ešte stále je možnosť prihlásiť sa do elektronickej aukcie, ktorá potrvá do 31. októbra do 9:00 hod. Aukčné kolo sa uskutoční 2. novembra.

Mestský drevený uzamykateľný stánok vyjde na 30 eur za deň. Cena za vlastné predajné zariadenie s rozmermi maximálne 3 x 3 metre je rovnaká, avšak jeho umiestnenie je možné iba na Sládkovičovej ulici.

V prípade záujmu o prenájom stánkov, je potrebné vyplniť prihlášku ku konkrétnej aukcii. Všetky informácie nájdete aj na mestskom webe, prípadne zavolajte počas pracovných dní v úradných hodinách na telefónne číslo 0902 911 202.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu