VIDEO: Frontman kapely Rammstein spadol z pódia. Je koncert v Trenčíne v ohrození?


Foto: VIDEO: Frontman kapely Rammstein spadol z pódia. Je koncert v Trenčíne v ohrození? Foto: archív Rammstein

Fanúšikovia kultovej nemeckej kapely sú v šoku. Vo Vilniuse v Litve sa odohrala nepríjemná udalosť. Till Lindemann, spevák kapely sa pri lúčení s fanúšikmi nepekne zrútil z pódia. Informácie o zdravotnom stave Tilla zatiaľ nie sú známe.


Mnohí fanúšikovia sa však obávajú, že môže byť vážnejšie zranený.
Hrozivú udalosť zachytilo video na ktorom je vidieť členov kapely potom, ako odohrali koncert a ďakujú davu fanúšikov. Till však pri cúvaní dozadu spadol z pódia do jamy, ktorá sa nachádzala za ním. Išlo o oficiálny prvý koncert v rámci nového Európskeho turné.

Kapela je známa svojimi veľkolepými vystúpeniami. Ich pódium prevyšuje strechy štadiónov, šou je plná ohňa a plameňov. To všetko robí koncerty Rammstein jedinečnými, veľkolepými a nenapodobiteľnými.



Koncert v litvianskom Vilniuse bol prvým oficiálnym v rámci turné a konal sa včera. Odtiaľ mieri Rammstein do Fínska, Dánska, Nemecka, na Slovensko do Trenčína, do Švajčiarska, Španielska, Portugalska, Talianska, Holandska, Maďarska, opäť do Nemecka, Francúzska, Rakúska, Poľska a Belgicka.

Do Trenčína sa na koncert chystá približne 40-tisíc fanúšikov nielen z celého Slovenska, ale aj okolitých štátov. Predpokladá sa, že v meste, ktoré denne sužujú dopravné zápchy úplne skolabuje doprava.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu