Policajti v Trenčíne zadržali ďalšie drogy, obvineniu čelia 3 muži z Českej republiky


Foto: Policajti v Trenčíne zadržali ďalšie drogy, obvineniu čelia 3 muži z Českej republiky
Galéria: 4 fotky
Foto: KR PZ Trenčín

Okresný vyšetrovateľ kriminálnej polície v Trenčíne vzniesol obvinenie voči 27-ročnému Jánovi, 29-ročnému Petrovi a 36-ročnému Pavlovi. Všetci traja muži z Českej republiky čelia obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných látok, jedov a prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi formou spolupáchateľstva.

„Obvinení sa spoločne dohodli, že si zabezpečia väčšie množstvo tabletiek na výrobu pervitínu, pričom 06.februára prišli na osobnom aute zn. Fiat Stilo do Trenčína. V Trenčíne samostatne mali kupovať tabletky po lekárňach, pričom spolu sa im podarilo kúpiť 73 plátov tabletiek. Ďalšiemu nákupu im bolo zabránené policajtmi kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ z Trenčína,“ informoval Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne.  

[photo]355[photo]

Obvinený Ján si mal neoprávnene zabezpečiť metamfetamín, ktorý u seba prechovával až do 6. januára. Drogu mal ukrytú v bunde a policajtom ju dobrovoľne vydal. Množstvo, ktoré mu polícia zadržala zodpovedá 185 jednorazovým dávkam drogy.


Obvinený Peter mal pri sebe len jednu dávku drogy, ktorú ukrýval v peňaženke. Pri osobnej prehliadke obvineného našli niekoľko použitých striekačiek.

Pri prehliadke osobného auta odstaveného na parkovisku v Trenčíne, našli policajti čierne puzdro s troma injekčnými striekačkami a lyžičkou.

V prípade dokázania viny hrozí obvineným mužom trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Trenčín