Vodiči, pripravte sa na zmenu dopravnej situácie v Handlovej. Potrvá do konca apríla


Foto: Vodiči, pripravte sa na zmenu dopravnej situácie v Handlovej. Potrvá do konca apríla Foto: Redakcia

Od 18. marca začne výstavba malého kruhového objazdu pred stavbou budúceho obchodného centra, ktorú Handlovčania poznajú pod názvom Ypsilonka. Kruhový objazd by mal byť dokončený do konca apríla.

Spoločnosť IMMOBILIEN MANAGEMENT, s. r. o., ako stavebník plánovaného obchodného centra (OC) realizuje stavbu kruhového objazdu v súlade s platnými povoleniami a vyjadreniami a na základe pripraveného dopravného projektu. Na mieste bude spolu osadených do 80 kusov prenosného dopravného značenia,“ prezrádza mesto na webe.

Zmena nastane v znížení rýchlosti na 30 km/h, pričom premávka ostane obojsmerná aj v smere na Ul. Okružná aj Morovnianska cesta.

Po uložení dočasného dopravného značenia sa začne s budovaním časti kruhového objazdu, výstavbou vnútorného ostrovčeka kruhového objazdu a uzavretím odbočky vedúcej popri rozostavanom OC (okruh na Okružnú ul.), kde bude osadené dopravené značenie zákaz vjazdu.


Vjazd do jednosmernej komunikácie bude zabezpečený prostredníctvom dočasnej štrkovej komunikácie cez zatrávnenú plochu,“ uviedlo mesto.

V prípade potreby bude dopravu riadiť poučená osoba. Mesto žiada motoristov a chodcov, aby rešpektovali dočasné dopravné značenie a zvýšili pozornosť v danom úseku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu