Mladá žena opísala hrôzostrašný zážitok z prechádzky neďaleko Trenčína. Jej mama sa tomu bezmocne prizerala


Foto: Mladá žena opísala hrôzostrašný zážitok z prechádzky neďaleko Trenčína. Jej mama sa tomu bezmocne prizerala
Galéria: 13 fotiek
Foto: mm/archív sm

Devätnásťročná Sabina si užívala príjemnú prechádzku pri Skalke nad Váhom neďaleko Trenčína. Cez videohovor vo svojom telefóne sa počas toho rozprávala so svojou mamou. Všetko sa v okamihu zvrhlo. Mladej žene podľa jej slov išlo o život a na to všetko sa bezmocne prizerala jej mama.

Ako Sabina prezradila, bola sa sama prejsť na kamienkovej pláži pri Váhu. „Ako som išla už preč, všimla som si nejakého chlapa za stromom, ako na mňa pozerá,” pokračovala mladá žena s tým, že ju to riadne vyľakalo. Snažila sa ho obísť cez malý ostrovček. Počas toho stále hovorila so svojou mamou. Keď bola na konci ostrovčeka, podľa jej slov sa muž za ňou rozbehol a vrhol sa do vody.

Vystrašená Sabina začala utekať. „Znova som ho zahliadla, skočila som opäť do vody a utekala smerom na cyklotrasu,“ opísala Sabina desivé okamihy s tým, že muž ju neprestával prenasledovať. „Kričala som do telefónu, mami volaj policajtov, ten chlap za mnou uteká!” prezradila mladá žena.

Muža sa jej nepodarilo striasť ani potom, čo vybehla z vody. Našťastie v tom čase tadiaľ prechádzal starší pán so psíkom.  Na smrť vyľakaná žena sa rozbehla za ním. „Kričala som, nech mi pomôže,“ uviedla Sabina na záver s tým, že už iba videli chlapa, ktorý ju prenasledoval, ako nasadá do svojho auta. To ešte v rýchlosti stihla odfotiť.

So svojim hrôzostrašným zážitkom sa mladá žena obrátila aj na políciu. Ako prezradila trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, polícia v Trenčíne prijala v predmetnej veci oznámenie. „Skutok je v štádiu preverovania. Bližšie informácie nie je možné nateraz poskytnúť,” povedala K. Kuzmová.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu