Na majestátny Trenčiansky hrad opäť vyrazí obľúbený vláčik. Tohtoročnú sezónu začne už 29. apríla


Foto: Na majestátny Trenčiansky hrad opäť vyrazí obľúbený vláčik. Tohtoročnú sezónu začne už 29. apríla
Galéria: 4 fotky
Foto: FB/Vlak Matúš Čák & Vláčik Kúpeláčik

Výletníci hor sa do Trenčína. Tohtoročná sezóna obľúbenej turistickej atrakcie sa už čoskoro začne. „Jar sa nám naplno rozbieha, pekné počasie už je za rohom a to znamená, že už čoskoro začne nová sezóna nášho vláčika,“ informovali na svojich stránkach prevádzkovatelia vláčika.

Podľa ich slov,  už dostáva potrebnú starostlivosť aby bol na sezónu tip-top pripravený. Do jeho prvej jazdy zostáva už len pár dní. „Sobota 29.4.2023 je deň, kedy Vás po prvýkrát v tomto roku náš vláčik prevezie pamiatkami mesta Trenčín, kvitnúcou prírodou Lesoparku Brezina až na majestátny Trenčiansky hrad,“ prezradili radostnú správu prevádzkovatelia vláčika.

Ako ďalej doplnili, vláčik bude počas mája jazdiť každý víkend a počas sviatkov, od júna bude premávať každý deň. Zároveň prevádzkovatelia atrakcie pripomenuli, že skupiny detičiek, škôlkárov, školákov, tábory, zájazdy alebo aj seniori či iné skupiny majú možnosť si rezervovať miesta na pravidelné jazdy či objednať si súkromné individuálne jazdy za výhodné ceny.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu