Polícia hľadá svedkov nehody motocykla v Považskej Bystrici zo septembra minulého roka


Foto: Polícia hľadá svedkov nehody motocykla v Považskej Bystrici zo septembra minulého roka Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Dňa 17. septembra 2022 približne o 17:40 hod. došlo v Považskej Bystrici na sídlisku SNP k dopravnej nehode motocykla, pri ktorej utrpeli život ohrozujúce zranenia obaja pasažieri. Polícia v súčasnosti hľadá svedkov z dôvodu ďalšieho dokazovania. Informovali o tom trenčianski policajti vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook. 

„Skrátené vyšetrovanie pôvodne vykonávali dopravní policajti z Považskej Bystrice, pričom na základe viacerých znaleckých skúmaní, vec prednedávnom prevzal vyšetrovateľ PZ odboru kriminálnej polície v Považskej Bystrici, ktorý vo veci rozhodol vznesením obvinenia konkrétnej osobe,“ spresnila polícia.

Polícia sa aktuálne zameriava na nájdenie chodkyne, ktorá sa nachádzala na mieste v čase nehodovej udalosti s detským kočiarom, ale zatiaľ nie je stotožnená. Ďalej sa sústredí aj na obyvateľov bytoviek nachádzajúcich sa v okolí miesta dopravnej nehody a ďalších náhodný svedkov.

Pokiaľ ste boli svedkom tejto zrážky, ozvite sa nám na bezplatné číslo 158 alebo nás kontaktujte cez súkromnú správu na náš FB. Vaše svedectvo je potrebné pre zistenie všetkých okolností nehody,“ uzatvára polícia s prosbou o spoluprácu verejnosti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu