Zbesilá jazda vodiča pod vplyvom alkoholu na sídlisku v Partizánskom. Za obeť mu padlo niekoľko áut


Foto: Zbesilá jazda vodiča pod vplyvom alkoholu na sídlisku v Partizánskom. Za obeť mu padlo niekoľko áut
Galéria: 6 fotiek
Foto: FB/Polícia SR-Trenčiansky kraj


Obyvatelia sídliska v Partizánskom zažilo v nedeľu ráno poriadny šok. Ako informovali trenčianski policajti, opitý vodič tam pred treťou hodinou ráno poškodil na parkovisku 5 vozidiel. „V nedeľu, počas skorých ranných hodín, viedol vodič osobné motorové vozidlo v Partizánskom v smere na sídlisko Šípok. Pri prejazde ľavotočivou zákrutou zišiel s vozidlom vpravo mimo cestu na trávnatý porast, kde narazil do smerovacej tabule,“ upresnila polícia na svojich stránkach s tým, že následne prešiel na priľahlé parkovisko, kde narazil do ďalších zaparkovaných vozidiel.

Vozidlo vinníka skončilo prevrátené. „Krátko po dopravnej nehode s ním bola vykonaná dychová skúška, ktorá skončila o 3.00 hod. ráno s výsledkom 2,06 promile alkoholu,“ prezradila polícia a jedným dychom dodala, že škoda na vozidlách sa odhaduje na takmer 10 tisíc eur. Pri hrozivo vyzerajúcej nehode sa sa našťastie nik nezranil.

Nezodpovedný vodič skončil v cele policajného zaistenia a bol mu zadržaný vodičský preukaz. „23 ročný vinník nehody bude vypočutý po vytriezvení k príčine a motívu viesť vozidlo pod vplyvom alkoholu,“ doplnili na záver trenčianski policajti s tým, že polícia v Partizánskom v súvislosti s touto nehodou začala trestné stíhanie vo veci prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu