VIDEO: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v obci Rudník, vinník z miesta kolízie ušiel


Foto: VIDEO: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v obci Rudník, vinník z miesta kolízie ušiel Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Dňa 29. marca 2023 večer o 19:45 hod. došlo k dopravnej nehode v obci Rudník. Dopravná polícia z Nového Mesta nad Váhom vykonáva jej objasňovanie. Informovali o tom trenčianski policajti vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.

Na základe doteraz zisteného, k nehode došlo tak, že neznámy vodič jazdiaci na neznámom vozidle prichádzal do križovatky s cestou III/1208 z vedľajšej komunikácie. V križovatke nedal prednosť vjazde prichádzajúcemu vozidlu Opel Astra, následkom čoho sa vozidlá zrazili,“ uviedla polícia.



Neznámy vodič si nesplnil po dopravnej nehode povinnosť účastníka dopravnej nehody a s vozidlom nezastavil. Pokračoval v jazde na neznáme miesto.

Polícia preto hľadá svedkov dopravnej nehody a ak máte akékoľvek informácie, ktoré by pomohli stotožneniu vinníka dopravnej nehody, bezodkladne to oznámte na čísle polície (158) alebo na čísle (0961 24 35 20), prípadne napíšte súkromnú správu na Facebooku Polícia SR - Trenčiansky kraj.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu