Nepoučiteľní vodiči: Za volantom sedel podľa polície ďalší opilec. Po čelnej zrážke nafúkal


Foto: Nepoučiteľní vodiči: Za volantom sedel podľa polície ďalší opilec. Po čelnej zrážke nafúkal Foto: FB/Polícia SR-Trenčiansky kraj

Pri ďalšej dopravnej nehode v Trenčianskom kraji v obci Jalovec asistoval podľa polície opäť alkohol. „Na základe doteraz zisteného, vodič viedol motorové vozidlo po miestnej komunikácii, kde pri jednom z rodinných domov nezvládol riadenie pravdepodobne z dôvodu požitia alkoholických nápojov a čelne narazil do oproti idúceho vozidla,“ informovali trenčianski policajti na sociálnej sieti.

To však nebol jediný problém 38 ročného vodiča. „Bol podrobený dychovej skúške, ktorá skončila s výsledkom 2,31 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška mala o niečo nižšiu hodnotu a to 2,27 promile alkoholu,“ ozrejmila polícia s tým, že pri nehode sa našťastie nikto nezranil.

Nezodpovedný vodič putoval rovno do cely policajného zaistenia a čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „O jeho osude rozhodne v najbližších hodinách súd,“ uzavrela polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu