FOTO: Opitý vodič v Lazoch pod Makytou ukončil svoju jazdu nárazom do dvoch plechových popolníc


FOTO: Opitý vodič v Lazoch pod Makytou ukončil svoju jazdu nárazom do dvoch plechových popolníc
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Lazy pod Makytou v okrese Považská Bystrica sa nezranil žiadny človek, škoda však vznikla na dvoch nádobách na komunálny odpad. Informovala o tom Polícia SR - Trenčiansky kraj vo svojom príspevku na sociálnej sieti Facebook.

Na základe doteraz zisteného, vodič vozidla značky Kia Sorento jazdil v obci Lazy pod Makytou po miestnej komunikácii, kde pri jednom z rodinných domov prešiel z pohľadu vodiča vpravo mimo vozovku. Tu narazil prednou časťou vozidla do dvoch kusov plechových nádob na komunálny odpad, pričom jedna po náraze zostala zakliesnená pod vozidlom,“ uviedla polícia.


Na miesto dopravnej nehody ihneď privolali policajnú hliadku, ktorá vodičovi vykonala dychovú skúšku. Po 18:00 hod. ukázali výsledky hodnotu 3,48 promile alkoholu. Polícia vodiča zadržala a bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Škoda, ktorá vznikla pri nezodpovednej jazde bola vyčíslená na 1600 eur.


Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Považskej Bystrici vzniesol obvinenie 62-ročnému mužovi pre prečin Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Spisový materiál odovzdal prokurátorovi spolu návrhom na podanie obžaloby na obvineného,“ napísala polícia v príspevku.

Po tom, ako vodič vytriezvel s ním vykonali potrebné procesné úkony. Ako o ňom súd rozhodne sa dozvie už čoskoro.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu