Diviak skrížil cestu autu, ktoré následne narazilo do iného vozidla. Nehodu sprevádzali aj zranenia


Foto: Diviak skrížil cestu autu, ktoré následne narazilo do iného vozidla. Nehodu sprevádzali aj zranenia
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Dopravná nehoda zo dňa 18. marca 2023, ktorá sa udiala o 18:35 hod. v katastri obce Bzince pod Javorinou v okrese Nové Mesto nad Váhom na ceste č. II/581, je v štádiu vyšetrovania. Informovala o tom Polícia Slovenskej republiky v príspevku na sociálnej sieti Facebook.

Počas jazdy vbehla vodičovi motorového vozidla Toyota RAV4 z pravej strany z krovinatého porastu do jazdnej dráhy samica diviaka. Následne došlo ku zrážke, po ktorej sa stalo vozidlo Toyota RAV4 neovládateľným a prešlo do protismeru. Tam sa vzápätí čelne zrazilo s autom značky Fiat Punto.

Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu 56-ročného vodiča Toyoty RAV4. 45-ročná vodička vozidla Fiat Punto a jej 29-ročná spolujazdkyňa utrpeli viaceré zlomeniny a iné zranenia, s ktorými boli prevezené do nemocnice. Samica diviaka na mieste nehody uhynula“, uviedla polícia.


U vodiča Toyoty RAV4 nebolo zistené požitie alkoholických nápojov a vodičke Fiat Punto odobrali vzorku krvi na vykonanie toxikologických vyšetrení na alkohol. 

Cesta č. II/581 bola uzavretá do 21:55 hod. z dôvodu zdokumentovania dopravnej nehody a na miesto bol taktiež prizvaný znalec z odboru cestná doprava. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci prečinu Ublíženie na zdraví.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu