Vodička v Dubnici nad Váhom nacúvala v križovatke do auta, v dychu mala 2 promile


Foto: Vodička v Dubnici nad Váhom nacúvala v križovatke do auta, v dychu mala 2 promile Foto: polícia SR Trenčiansky kraj

Križovatka v Dubnici nad Váhom sa stala dejiskom kurióznej nehody. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, vodička na miesto toho, aby v križovatke išla s vozidlom dopredu, začala cúvať. To nemilo prekvapilo šoféra, ktorý stál priamo za ňou.

„Na základe doteraz zisteného, vodička viedla osobné motorové vozidlo po miestnej komunikácii v Dubnici nad Váhom. S vozidlom zastavila na hranici križovatky, pričom za ňou zastavil vodič s asi metrovým odstupom. Následne vodička začala cúvať,“ pokračovala K. Kuzmová  a jedným dychom dodala, že cúvajúcu ženu zastavilo až za ňou stojace auto.

Situácia po náraze pokračovala rovnako neštandardne. „Po nehode došlo medzi účastníkmi ku krátkej komunikácii, po ktorej vodička bez udania dôvodu z miesta nehody odišla,“ upresnila trenčianska policajná hovorkyňa s tým, že vodičku sa policajtom podarilo v krátkom čase vypátrať.

Potom, ako ju policajti zlapali, bolo hneď jasné, čo kurióznu nehodu spôsobilo.  „Policajti z Obvodného oddelenia PZ Dubnica nad Váhom vodičku však v krátkom čase stotožnili a podrobili dychovej skúške. Krátko pred 10:00 hod. nafúkala až 2 promile alkoholu,“ doplnila na záver K. Kuzmová s tým, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Trenčíne vzniesol obvinenie 35-ročnej žene z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a zároveň po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonov spracoval na obvinenú návrh na podanie obžaloby.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu