FOTO: Plamene pohltili päť áut v Čachticiach. Prípadom sa zaoberajú muži zákona


FOTO: Plamene pohltili päť áut v Čachticiach. Prípadom sa zaoberajú muži zákona
Galéria: 5 fotiek
Foto: DHZ Čachtice

Profesionálni hasiči z Nového Mesta nad Váhom ako aj dobrovoľní hasiči z Čachtíc boli v nedeľu krátko pred siedmou hodinou ráno vyslaní k požiaru niekoľkých áut. Šľahajúce plamene zo zaparkovaných vozidiel sa zasahujúcim hasičom podarilo dostať v krátkom čase pod kontrolu.

Oheň však stihol napáchať značné škody. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová, prípadom sa zaoberajú novomestskí muži zákona.

„Podľa doterajších zistení na parkovisku pred bytovým domom v Čachticiach došlo k požiaru osobného motorového vozidla. Následne od tohto vozidla došlo vznieteniu postupne ďalších 4 vozidiel ako aj 5 kusov nádob na odpad patriacich obci Čachtice,“ upresnila policajná hovorkyňa a dodala, že škoda, ktorá vznikla pri požiari nebola doposiaľ presne vyčíslená.

„Či požiar vznikol úmyselným konaním páchateľa, bude jasné až po vykonaní expertízneho skúmania,“ doplnila K. Kuzmová s tým, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Novom Meste nad Váhom začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu