FOOD FEST v parku v Trenčianskych Tepliciach spojí rôzne oblasti gastronómie s atmosférou pikniku


Foto:  FOOD FEST v parku v Trenčianskych Tepliciach spojí rôzne oblasti gastronómie s atmosférou pikniku
Galéria: 7 fotiek

V neďalekých Trenčianskych Tepliciach sa Kúpeľný park premení v dňoch 8. - 9. septembra na raj pôžitkárov. Vďaka FOOD FEST v parku si užijete kvalitné jedlo, príjemné prostredie a úplnú pohodu. Pozývame na gastronomický festival, ktorý je spojením špecialít z rúk šéfkuchárov, dobrého jedla z food truckov, domácich výrobkov od lokálnych predajcov, ale aj vysokej gastronómie a oddychu pri pikniku.

Vezmite rodinu, priateľov, deti a vychutnajte si jedlo počas pikniku pod korunami stromov. Alebo príďte ochutnať burgre, hot-dogy a rôzne dezerty od Wowffle, Reinpold’s Kolbice DS, Legendárne Muránske buchty, Piadženo a Folcík, Frenkie street food a mnohých ďalších. Časť festivalu budú tvoriť stánky s domácimi produktami ako džemy, medy, sirupy, niektoré dokonca z ekologického poľnohospodárstva v BIO kvalite.

Pre náročných gurmánov je pripravená servírovaná večera s výkladom od šéfkuchára Mariána Žuffu, z reštaurácie Kursalon Trenčianske Teplice. Počas troch hodín sa bude  podávať 8-chodové degustačné menu, ktoré vám šéfkuchár odprezentuje priamo v prostredí parku. Vopred poznáte len suroviny použité na prípravu, no finálna podoba jednotlivých chodov bude odhalená až počas servírovania. Rezervovať si miesto na servírovanú večeru je možné cez sieť ticketportal.sk.


Zelenšie mesto aj región

FOOD FEST v parku bude eco-friendly! Okrem vratných pohárov a separovaného zberu v spolupráci s METRO, ako partnerom projektu, budú cez jeho nadačný fond šírené princípy ZERO WASTE. Nadačný fond METRO poskytol zafinancovanie kompletne kompostovateľného riadu a ďalšieho príslušenstva, ktoré festival využije. Veľkú časť bude tvoriť riad zo pšeničných otrúb, ktoré môžete pokojne aj ochutnať.

Festival FOOD FEST v parku sa koná 8. – 9. septembra a vstup je pre všetkých zdarma. V stánkoch a food truckoch  zaplatíte špeciálnou menou „bon“, ktorú si vymeníte na mieste. Viac informácií nájdete na: www.foodfestvparku.sk alebo na Facebooku

Miesto: Kúpeľný park Trenčianske Teplice
Dátum: 08.09.2018 - 10:00    09.09.2018 - 20:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR spicybrown