Železničné priecestie v Horných Ozorovciach bude od pondelka uzavreté, na trati rátajte s výlukami


Foto: Železničné priecestie v Horných Ozorovciach bude od pondelka uzavreté, na trati rátajte s výlukami Foto: ilustračná - facebook.com/zelezniceslovenskejrepubliky

Železnice Slovenskej republiky upozorňujú cestujúcich na výlukové práce spojené s opravami železničnej trate v úseku medzi Mníchovou Lehotou a Bánovcami nad Bebravou. V obci Horné Ozorovce opravia železničné priecestie.

Opravy potrvajú od pondelka 14. mája až do 17. mája, zhruba do 17:00. V tomto termíne bude železničné priecestie uzatvorené.

„Obchádzka bude vedená cez železničné priecestie v km 19,236 (SP 1887). Práce budú vykonávať zamestnanci ŽSR,“ informovala Martina Pavlíková, hovorkyňa ŽSR.  


Počas opravy priecestia zamestnanci demontujú pôvodnú konštrukciu priecestia, koľajové pole a namontujú nové. Oprava zahŕňa aj úpravu smeru a výšky koľaje, a tiež asfaltovanie nábehov cestnej konštrukcie.

Cestujúcich bude v tomto úseku prevážať náhradná autobusová doprava. Železnice preto upozorňujú cestujúcich, aby venovali pozornosť oznamom na výveskách, ale aj staničnému rozhlasu. Spoločnosť ich zároveň žiada o trpezlivosť.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Železnice Slovenskej republiky