Na trenčianskom sídlisku Juh rozširujú cesty, v lokalite tak pribudnú aj viaceré parkovacie miesta


Foto: Na trenčianskom sídlisku Juh rozširujú cesty, v lokalite tak pribudnú aj viaceré parkovacie miesta Foto: Mesto Trenčín

Na uliciach Saratovská, Východná a na Ulici gen. Svobodu v Trenčíne sa rozširujú cesty. Aj vďaka tomu tu vzniknú nové parkovacie miesta.

Výstavba parkovacích miest na Východnej a na Ulici gen. Svobodu bola naplánovaná už minulú jeseň, no kvôli nepriaznivému počasiu ju presunuli. Práce sa preto začínajú tento týždeň, obmedziť ich však stále môže počasie.

Pred bytovým domom Východná 2425 č. 1 - 5, 2426 č. 7, v priestore vedľa budovy reštaurácie, bude možné po úpravách pripraviť 14 kolmých a 5 pozdĺžnych parkovacích miest.

Mesto Trenčín informuje obyvateľov, že počas prác nebude možné využívať parkovanie na týchto miestach. 


Na Ulici gen. Svobodu - pred bytovými domami 2750 až 2755 sa začalo s rozšírením komunikácie a posunom chodníka. Vznikne tu  34 parkovacích miest. Aj tu treba počítať s čiastočným obmedzením v doprave a parkovaní.

V mieste výstavby sa nebude dať parkovať v čase od 7,30 h do 16.00 h parkovať. V nočných hodinách sa dá parkovať pozdĺžne na ľavej strane ulice. 

Aj na Saratovskej ulici oproti parkovisku pri cintoríne rozširujú cestu, čím by malo vzniknúť ďalších 31 nových miest. 

Dávajte si na cestách pozor a rešpektujte dopravné značenie a informácie o obmedzení parkovania. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Trenčín