VODIČI POZOR: Most v Prievidzi na Košovskej ul. bude od dnes až do 17. mája prejazdný len v 1 smere


Foto: VODIČI POZOR: Most v Prievidzi na Košovskej ul. bude od dnes až do 17. mája prejazdný len v 1 smere Foto: ilustračná

Polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenie v Prievidzi. Na moste na Košovskej ceste v Prievidzi bude čiastočne uzavretá doprava. Obmedzenia sa začína už dnes, 3. apríla o 20:00, a potrvá až do 17. mája do 20:00.

Kvôli rekonštrukcii mosta bude na tomto úseku obmedzená len na jeden pruh. Obojsmerná premávka bude zrišená. V období rekonštrukcie bude zriedená len jednosmerná doprava smerom do mesta Prievidza.

Vodiči, ktorí pôjdu v smere od centra mesta smerom na obce Sebedražie, Cigeľ budú môcť využívať miestnu komunikáciu Nábrežie Jána Kalinčiaka, ktorá bude v tomto období obojsmerná, resp. môžu využívať cestu I/64 Nadjazdová smer Handlová.

Zmena organizácie dopravy bude riadne označená a usmerňovať autá bude prenosné dopravné značenie.

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Prievidzi žiada všetkých vodičov, aby sa plne venovali vedeniu motorového vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dbali na zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť a svoje cesty si plánovali s dostatočným časovým predstihom,“ uvádza Elena Antalová, hovorkyňa KR PZ v Trenčíne. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Trenčín