V Partizánskom vyrastá nová cyklotrasa. Pomôžte mestu vymyslieť názov pre jej oddychové zóny


Foto: V Partizánskom vyrastá nová cyklotrasa. Pomôžte mestu vymyslieť názov pre jej oddychové zóny Foto: Facebook/Chceme zmenu v Partizánskom

Nová cyklotrasa s oddychovými zónami, ktorú buduje mesto Partizánske v priemyselnom parku Malé Bielice, nadobúda reálne črty. Tentokrát sa mesto obracia na svojich obyvateľov s prosbou. Pomôžte mestu nájsť názov pre oddychové zóny pri novej cyklotrase.

Chceme, aby tieto zóny boli pre Vás príjemné a lákavé miesta, kde budete môcť tráviť svoj voľný čas,“ uviedol primátor mesta Jozef Božik na sociálnej sieti.

Mesto Partizánske sa v spolupráci so spoločnosťou Velux, ktorá sa tiež podieľa na spolufinancovaní projektu, rozhodli osloviť občanov mesta s prosbou o pomoc pri výbere názvov pre tieto dve lokality.

Vaše nápady a myšlienky môžete uviesť v aplikácii Munipolis v ankete Pomôžte nám nájsť názov pre oddychové zóny. Najčastejšie sa opakujúce posunieme na výber do ďalšieho kola a stanú sa oficiálnymi názvami oddychových zón pri cyklotrase,“ uzavrel primátor. Svoje nápady môžete zdieľať na munipolis.sk.

Prečítajte si viac: