FOTO: Vodička „na šrot“ zošrotovala v Prievidzi na moste auto


FOTO: Vodička „na šrot“ zošrotovala v Prievidzi na moste auto
Galéria: 4 fotky
Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Štyridsiatnička v Prievidzi vyrazila dych aj ostrieľaným mužom zákona. Nebolo ani osem hodín ráno a ona šoférovala na mol opitá. „Policajti z Okresného dopravného inšpektorátu Policajného zboru  Prievidza boli v utorok v ranných hodinách privolaní k dopravnej nehode na ulici Košovská cesta v Prievidzi,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Ako polícia ďalej uviedla,  41-ročná vodička potom, ako požila alkoholické nápoje sadla za volant vozidla a spôsobila dopravnú nehodu. „Počas jazdy sa nedostatočne venovala vedeniu vozidla, nesledovala situáciu v cestnej premávke, čo malo za následok, že so svojím vozidlom narazila do oporného múru mostného telesa,“ opísala polícia s tým, že  u vodičky bola po nehode krátko pred ôsmou hodinou ráno vykonaná dychová skúška. Tá vyšla s pozitívnym výsledkom v hodnote 3,12 promile alkoholu.

„Vodička bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a následne umiestnená do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bola 41 – ročná žena povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Prievidzi obvinená z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ doplnila polícia a dodala, že o tom, aký trest bude žene udelený, rozhodne Okresný súd v Prievidzi.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu