V meste v Trenčianskom kraji vyčíňajú podvodníci. Takúto fintu skúšajú na ľudí


Foto: V meste v Trenčianskom kraji vyčíňajú podvodníci. Takúto fintu skúšajú na ľudí Foto: ilustračné foto archív pixabay

Podvodníci sa neštítia už vôbec ničoho. V meste v Trenčianskom kraji sa snažia prekabátiť ľudí tak, že sa vydávajú za zástupcov bytoviek. Upozornila na to myjavská samospráva na svojich stránkach.

Samospráva vo štvrtok 18. apríla 2024 obdržala podnet od Bytového podniku Myjava upozorňujúci na osoby vydávajúce sa za zástupcov správcu bytovky a ponúkajúce servis okien. Vzhľadom na túto skutočnosť upozorňujeme občanov, aby boli obozretní a nevpúšťali cudzie osoby do svojich príbytkov,“ upozornilo mesto s tým, že správca bytových domov, v tomto prípade Bytový podnik Myjava, nevykonáva servis okien a nenavštevuje obyvateľov bytoviek bez predošlej dohody.

Mesto zároveň varovalo ľudí, aby v zvýšenej miere dbali na to, čo im je  od cudzích osôb ponúkané a čo podpisujú. „V prípade podozrenia na podvodné konanie hláste situáciu na dispečingu mestskej polície, na telefónnom čísle 159 alebo štátnej polícií na známom čísle 158,“ apelovalo mesto na ľudí, aby takúto podozrivú aktivitu okamžite nahlásili.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu