FOTO: Hliadky na priechodoch opäť v akcii. Mestská polícia v ranných hodinách dohliada nad bezpečnosťou školákov


FOTO: Hliadky na priechodoch opäť v akcii. Mestská polícia v ranných hodinách dohliada nad bezpečnosťou školákov
Galéria: 6 fotiek
Foto: archív mesto Dubnica nad Váhom

V ranných hodinách je možné opäť stretnúť v Dubnici nad Váhom uniformovaných príslušníkov mestskej polície. „Z dôvodu zvýšenia bezpečnosti peších, predovšetkým detí a študentov, obnovila Mestská polícia Dubnica nad Váhom hliadky na priechodoch pre chodcov v troch lokalitách,“ informovalo mesto Dubnica nad Váhom na svojich stránkach.

Ako mesto zároveň doplnilo, príslušníci mestskej polície v reflexných vestách  sú v ranných hodinách počas týždňa striedavo prítomní na troch miestach – na Rozptyle, na Námestí svätého Jakuba a na sídlisku Pod hájom. „Na bezpečný prechod chodcov dozerajú dvaja príslušníci polície každý pracovný deň v čase od 7.15 hodiny do 7.45 hodiny,“ pokračovala samospráva.

Náčelník Mestskej polície Dubnica nad Váhom Milan Turza vysvetlil, že hlavným cieľom mestských policajtov je bezpečnosť v meste, obzvlášť v ranných hodinách, kedy za svojimi školskými povinnosťami dochádzajú žiaci a študenti.

„V ranných hodinách býva doprava v meste výrazne frekventovaná, preto sme sa rozhodli obnoviť hliadky na priechodoch, ktorými zaisťujeme bezpečnejší prechod peších cez vyťažené komunikácie, smerujúce ku školským zariadeniam,“ uviedol M. Turza pre mesto.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu