Len čo vyšiel 17-krát trestaný muž z basy, robil neplechu opäť


Foto: Len čo vyšiel 17-krát trestaný muž z basy, robil neplechu opäť Foto: ilustračné foto archív pixabay

Ani po sedemnástich pobytoch za mrežami sa nepoučil. „54-ročný muž v nočných hodinách v obci Hradište vstúpil na neoplotený pozemok rodinného domu, kde z plechovej búdy vylomil zámok pomocou roxorovej tyče,“ informovala polícia na sociálnej sieti s tým, že spoza mreží muž vyšiel len nedávno. „Paradoxom je, že obvinený sa na slobodu dostal len 16.2. a za svoje skutky bol už 17-krát trestaný,“ doplnila polícia.

Ako polícia ďalej uviedla, päťdesiatnik sa ulakomil na bicykel čiernej farby, niekoľko druhov medených káblov v celkovej dĺžke 80 metrov a niekoľko druhov inštalačných káblov v celkovej dĺžke 110 metrov.

Zo svojho lupu sa ale dlho netešil. „Kriminálka z Partizánskeho muža v krátkom čase vypátrala, obmedzila na osobnej slobode a umiestnila ho do cely policajného zaistenia,“ ozrejmila polícia s tým, že nenapraviteľný zlodej spôsobil škodu v celkovej výške 631 eur. Polícia muža obvinila, súd sa s obvinením stotožnil, muž bol vzatý do väzby a aktuálne je podozrivý aj z iných skutkov, ktoré sú v štádiu objasňovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu