Vodič pripravil cyklistku o život a ušiel. Po vinníkovi nehody v Novom Meste nad Váhom teraz pátrajú


Foto: Vodič pripravil cyklistku o život a ušiel. Po vinníkovi nehody v Novom Meste nad Váhom teraz pátrajú
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR – Trenčiansky kraj

V stredu 20. marca 2024 vo večerných hodinách došlo v Novom Meste nad Váhom k vážnej dopravnej nehode s tragickými následkami. O život totiž prišla žena, ktorá sa predtým pri jazde na bicykli dostala do kolízie s neznámym vozidlom. Jeho vodič z mieste havárie ušiel a polícia po ňom teraz pátra. 

Ku zrážke došlo na Piešťanskej ulici v Novom Meste nad Váhom pred 21:00 hod. Neznámy vodič narazil do ženy na bicykli, ktorá spadla a utrpela mnohopočetné zranenia. Šofér ani nezastavil, aby jej podal prvú pomoc či privolal záchranku, namiesto toho z miesta nehody ušiel. 

Poškodená bola vrtuľníkom prevezená do nemocnice, kde svoj boj o život bohužiaľ prehrala,“ informovala polícia Trenčianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti. Na miesto činu bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy. 

Polícia začala v súvislosti s nešťastím viesť trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a neposkytnutia pomoci. Zároveň hľadajú ľudí, ktorí miestom v danom čase prechádzali, pretože ich svedectvo by mohlo pri pátraní po neznámom vodičovi pomôcť. Ak ste boli svedkami tejto havárie, informujte o tom políciu na čísle 158, prípadne sa môžete zastaviť osobne na ľubovoľnom policajnom oddelení. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu