FOTO: Zbesilá jazda ženy v Novej Dubnici. Zrámovala všetko, čo jej prišlo do cesty


FOTO: Zbesilá jazda ženy v Novej Dubnici. Zrámovala všetko, čo jej prišlo do cesty
Galéria: 4 fotky
Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

V Novej Dubnici na Okružnej ulici došlo v pondelok ku kurióznej dopravnej nehode. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti. „Podľa doteraz zisteného, vodička najskôr prednou časťou vozidla  narazila do dopravného značenia a následne strhla volant doprava a narazila do stromu,“ ozrejmila polícia.

Dychová skúška u vodičky odhalila viac. Žena, napriek tomu, že boli len dve hodiny popoludní mala totiž riadne „pod čapicou“. „Policajná hliadka po príchode na miesto podrobila vodičku dychovej skúške, ktorá krátko pred 14:00 hodinou skončila s výsledkom 2,94 promile alkoholu v dychu,“ upresnila polícia s tým, že opakovaná dychová skúška po 20 minútach dosiahla hodnotu 2,54 promile alkoholu.

Vodička po po jednorazovom ošetrení v nemocnici skončila v cele policajného zaistenia. „Po vykonaní potrebných procesných úkonov bolo 52-ročnej žene vznesené obvinenie z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Zároveň bol spisový materiál odovzdaný dozorujúcemu prokurátorovi spolu s návrhom na podanie obžaloby,“ uzavrela polícia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu