FOTO: Výjazd z vedľajšej cesty nedopadol úplne podľa predstáv. Dve autá po ňom poputujú pravdepodobne do šrotu


FOTO: Výjazd z vedľajšej cesty nedopadol úplne podľa predstáv. Dve autá po ňom poputujú pravdepodobne do šrotu
Galéria: 5 fotiek
Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Niektorým vodičom nepomôže ani dobrý výhľad, aby bezpečne vyšli na hlavnú cestu. Vo štvrtok sa o tom presvedčila dvojica vodičov. Kým jeden si spokojne išiel po hlavnej ceste, druhý sa na ňu chystal pripojiť. Neskončilo to však podľa predstáv ani jedného z nich.

„Dopravní policajti dokumentovali dopravnú nehodu, ku ktorej došlo včera v obci Tuchyňa. Na základe doteraz zisteného, k nehode došlo pravdepodobne tak, že vodič vozidla z vedľajšej cesty nedal prednosť po hlavnej ceste idúcemu vozidlu, v tom čase jazdiacemu od obce Pruské na Dulov,“ informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Napriek hrozivo vyzerajúcej nehode, sa obom vodičom podarilo vyjsť zo zdemolovaných áut po svojich. Škody na ich plechových tátošoch sa ale šplhajú na tisíce eur. „Po zrážke došlo ku škode na oboch vozidlách v predpokladanej výške 4000 eur,“ upresnila polícia.

Jeden z vodičov sa podrobil dychovej skúške priamo na mieste nehody. Tá skončila s negatívnym výsledkom. Druhý vodič ju nebol schopný vykonať. Sťažoval sa na bolesť hlavy. „Z toho dôvodu mu bol nariadený odber krvi,“ uzavrela polícia s tým, že dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu