FOTO: Zúfalý boj s časom! Veľké pátranie v Trenčianskom kraji, nevideli ste Milana?


FOTO: Zúfalý boj s časom! Veľké pátranie v Trenčianskom kraji, nevideli ste Milana?
Galéria: 5 fotiek
Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Všetky sily a prostriedky nasadili trenčianski policajti a dobrovoľníci do pátrania po Milanovi Skokovi (31) z Nitrianskeho Pravna. Žiaľ, ani prehľadanie 7 kilometrov štvorcových zatiaľ neprinieslo žiadne výsledky.

Včera prebehla v okrese Prievidza pátracia akcia zameraná na nájdenie 31-ročného Milana Skoka z Nitrianskeho Pravna. Okrem policajtov a hasičov sa do hľadania zapojilo aj 15 dobrovoľníkov zo záchranného systému Slovensko a ďalšie osoby,“ informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti. 

Spolu prehľadali územie o rozlohe 7 kilometrov štvorcových. Nezvestného Milana hľadali v členitom lesnom poraste, ktorý sa prelínal s trávnatým porastom v katastrálnom území obcí Tužina, Chvojnica aj Malinová. Zameriavali sa najmä na les a povodie vodných tokov. „Boli prepátrané aj vstupy do lesných porastov, lesné cesty, povodia lesných tokov, krmelce, chaty a posedy,“ uviedla ďalej polícia.


Pátracia akcia však nanešťastie skončila s negatívnym výsledkom. „Nemienime sa vzdať a Milana Skoka budeme hľadať aj naďalej,“ uzavrela polícia s tým, že akékoľvek informácie je možné nahlásiť na známom telefónnom čísle 158, alebo aj formou súkromnej správy na sociálnej sieti. 

Milan je vysoký iba 160 centimetrov, má zavalitú postavu, tmavohnedé dlhšie vlasy a modré oči. Naposledy ho videli 7. marca v doobedňajších hodinách, kedy odišiel zo sociálneho zariadenia Bôrik v obci Nitrianske Pravno, kde bol umiestnený. Naposledy mal na sebe tepláky čiernej farby, tmavú mikinu a čierne tenisky. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu