FOTO: Kuriózny deň v Trenčíne. Majiteľ Toyoty zaparkoval na kapote iného auta. Toto ste ešte nevideli


FOTO: Kuriózny deň v Trenčíne. Majiteľ Toyoty zaparkoval na kapote iného auta. Toto ste ešte nevideli Foto: Facebook/I Love Trenčín

Na parkovisku pod trenčianskymi bytovkami niekto svoje auto odstavil naozaj zvláštne. Vodič červenej Toyoty zaparkoval na kapote čierneho auta. Je pravdepodobné, že nezatiahol ručnú brzdu alebo jednoducho šliapol na zlý pedál. „Skoro ako ja vtedy, ale zaparkovala som predkom. Tiež som namiesto brzdy stlačila plyn,“ napísala pod príspevkom na sociálnej sieti Alžbeta. Obyvatelia sa na incidente dobre zabávajú, viacerí sa pýtajú, či ho nespôsobil predseda SNS Andrej Danko. Iní hovoria o filme Rýchlo a zbesilo v trenčianskej verzii.

„To sa stalo pod mojim barakom. Bola to sestrička Fakultnej nemocnice,“ tvrdí v komentári Peťa. Ako sa mohlo niečo také stať vysvetľuje Jaroslava. Opisuje, ako išla minulý týždeň po ulici M. Bella a vtom si všimla systém parkovania po ľavej strane cesty. Ten bol nad strmým zrázom, pod ktorým viedol prístupový chodník k bytovým domom. 

„Napadla mi presne táto myšlienka. Čo ak by niektoré auto neubrzdilo a preletelo na chodník, po ktorom by práve niekto išiel? A stačilo by tak málo. Urobiť tam vyšší obrubník, alebo iný spôsob zátarasy,“ dodáva Jaroslava.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu