Hrozivá streľba v lese pri Prievidzi: Guľka zasiahla muža do hlavy, bol prevezený do nemocnice


Foto: Hrozivá streľba v lese pri Prievidzi: Guľka zasiahla muža do hlavy, bol prevezený do nemocnice Foto: Facebook/Nemocnica s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach

V pondelok 19. februára v lese pri Prievidzi došlo k streľbe, pričom guľka zasiahla 65-ročného muža do hlavy. Na mieste zasahovala polícia aj záchranári. Polícia potvrdila, že začali trestné stíhanie.

Postreleného muža našiel jeho syn na poľovníckom posede. Hasiči sa k nemu dostali prostredníctvom lán a na mieste mali nájsť tri vystrelené náboje.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby pre portál tvnoviny.sk potvrdilo, že na tiesňovú linku 155 prijali volanie o pomoc k 65-ročnému mužovi s poranením hlavy.

Na miesto bola vyslaná ambulancia rýchlej lekárskej pomoci. Posádka po prvotnom ošetrení transportovala pacienta do nemocnice v Bojniciach s vnútrolebečným poranením hlavy,“ uviedla pre portál hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.


Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Ingrid Krajčíková pre portál tvnoviny.sk priblížila, že vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Prievidze začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu