Ako bude premávať „emhádečka“ v Považskej Bystrici počas jarných prázdnin?


Foto: Ako bude premávať „emhádečka“ v Považskej Bystrici počas jarných prázdnin? Foto: ilustračné foto archív mesto Považská Bystrica

Jarné prázdniny trvajú týždeň, pre každý kraj v inom dátume. V školskom roku 2023/2024 začínajú jarné prázdniny ako prvé na strednom Slovensku. Trvajú od 19.2 do 23.2  a školy zostanú zavreté v Banskobystrickom, Žilinskom a Trenčianskom  kraji. Nasledujúci týždeň si užijú týždeň voľna školáci z Košického a Prešovského kraja. Ako poslední strávia jarné prázdniny tento rok školáci z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja.

Považskobystrická samospráva na svojich stránkach uverejnila oznam o premávke autobusov mestskej hromadnej dopravy v meste počas jarných prázdnin. „Budúci týždeň, počas jarných prázdnin od 19.2 do 23.2 bude mestská hromadná doprava premávať ako „Pracovný deň školské prázdniny“ - na výveskách platí zelený stĺpec označený Pracovný deň školské prázdniny,“ informovalo mesto s tým, že premávať budú  spoje bez označenia a spoje s označením w, x. Nepremávajú linky 51 a 52.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu