Jarné upratovanie v Dubnici nad Váhom. V marci začína zber objemného odpadu


Foto: Jarné upratovanie v Dubnici nad Váhom. V marci začína zber objemného odpadu Foto: archív mesto Dubnica nad Váhom

Jar už pomaly ale isto klope na dvere. V Dubnici nad Váhom už v marci začnú s jarným zberom objemného odpadu. „Máte doma starú skriňu, nevyužívané kreslo alebo pokazenú stoličku? Pokiaľ nemáte možnosť priniesť uvedený druh odpadu na zberný dvor, opäť môžete využiť mobilný zber objemného odpadu,“ avizovala samospráva na svojich stránkach.

Bezplatnú službu mesto Dubnica nad Váhom ponúka v spolupráci s technickými službami mesta dvakrát ročne. „Vždy v predvečer uvedeného termínu vo vašej lokalite vyložte objemný objemný odpad k nádobám na komunálny odpad. Pracovníci Technických služieb mesta Dubnica nad Váhom ho za vás bezplatne odvezú na zberný dvor,“ dodalo mesto.

Gabriela Záhorcová  z TSM Dubnica nad Váhom  apelovala na obyvateľov mesta, aby dodržiavali harmonogram a objemný odpad vykladali k nádobám na komunálny odpad v predvečer dňa zberu v danej lokalite, najneskôr však do 7.00 hodiny v deň zberu.

Mesto zároveň upresnilo, že do kategórie objemného odpadu patrí demontovaný nábytok, dvere, dosky, umývadlá, WC, koberce, matrace, naopak, do tejto kategórie nepatrí stavebný odpad, pneumatiky, elektroodpad a nebezpečný odpad.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu