Dráma na koľajniciach. Po tragickej nehode vyhasol život 40-ročného muža


Foto: Dráma na koľajniciach. Po tragickej nehode vyhasol život 40-ročného muža Foto: archív Polícia SR-Trenčiansky kraj

Tragická nehoda na železničnom priecestí včera podvečer si vyžiadala ľudský život. Polícia začala trestné stíhanie. „Na základe doposiaľ vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že včera vo večerných hodinách okolo 18.25 hodine došlo na železničnom priecestí v obci Koš v okrese Prievidza k dopravnej nehode, k zrážke osobného motorového vozidla a rýchliku,“ uviedla trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Ako polícia ďalej dodala, 4️0-ročný vodič išiel autom v jazdnom pruhu od obce Opatovce nad Nitrou smerom na mesto Nováky, pričom ako prechádzal cez železničné priecestie bez mechanických závor so zvukovou a svetelnou signalizáciou, zľava v smere na mesto Nováky, prichádzal rýchlik, následkom čoho došlo k ich vzájomnej zrážke.

Vodič vozidla utrpel na mieste zranenia nezlučiteľné so životom. Ani u jedného z cestujúcich vo vlaku nedošlo k zraneniu, ani majetkovej ujme,“ so zármutkom skonštatovala polícia. Dychová skúška u rušňovodiča bola s negatívnym výsledkom merania. Požitie alkoholických nápojov u vodiča vozidla bude predmetom súdno-expertízneho skúmania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu