Zajtra prerušia distribúciu elektriny v Dubnici nad Váhom. Počas mesiaca bude odstávok päť


Foto: Zajtra prerušia distribúciu elektriny v Dubnici nad Váhom. Počas mesiaca bude odstávok päť Foto: ilustračné foto; unsplash.com/@matthewhenry

Stredoslovenská distribučná akciová spoločnosť preruší v utorok 6. februára distribúciu elektrickej energie v meste Dubnica nad Váhom. Výpadok elektriny v niektorých častiach mesta bude spôsobený prácami na zariadeniach distribučnej sústavy prevádzkovateľa.

Mesto v príspevku na sociálnej sieti uvádza, že v dôsledku prác budú v čase od 7:30 hod. do 16:30 hod. bez elektrickej energie ulice Andreja Kmeťa, Bratislavská, Moyzesova, Nad Zábrehom a Pod Kaštieľom.

Zároveň zverejnili plný zoznam obydlí, ktorých sa výpadok elektrickej energie dotkne. Ten nájdete aj na stránke mesta, kde informujú aj o ďalších termínoch prerušenia distribúcie elektriny. Počas februára je celkovo naplánovaných päť podobných prerušení.

Po utorkovej odstávke ostanú ľudia bez elektriny opäť vo štvrtok 8. februára, v utorok 13. februára, v utorok 20. februára a v stredu 21. februára. Aj tieto prerušenia budú spôsobené prácami na zariadeniach distribučnej sústavy.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu