Trenčania, pozor: Nový spravodajský portál hľadá redaktorov z mesta


Foto: Trenčania, pozor: Nový spravodajský portál hľadá redaktorov z mesta

Miluješ svoj región, a chceš o ňom písať ako profesionál? Žilinak.sk, aktuálne najväčší spravodajský portál v Žilinskom kraji, sa presúva na celé Slovensko, a preto hľadá nové talenty, ktoré majú záujem pripojiť sa k nášmu tímu. Vytvárame obsah, ktorý je nielen aktuálny, ale aj inšpirujúci.

O čom to celé je?

Hľadáme nového člena do redakcie, ktorý bude mať zmysel pre zaujímavý obsah a prinesie nový rozmer do nášho širokého spravodajstva. Ak máš prehľad o dianí vo svojom okolí, aspoň základné skúsenosti s prácou v médiách alebo príbuznej oblasti, ak chceš byť súčasťou dynamického tímu s výrazným potenciálom rastu, pošli nám svoj životopis na adresu kariera@mediak.sk.

Čo ponúkame?

Máš šancu byť v centre spoločenského diania, budeš pracovať v mladom kolektíve s vysokým potenciálom a k možnosti práce z domu ti ponúkame aj flexibilnú pracovnú dobu. Získaš nové kontakty a okrem zaujímavého finančného ohodnotenia aj iné atraktívne benefity ako napríklad bezplatné vstupy na rôzne podujatia, festivaly, wellness či športové aktivity. 

Aktuálne hľadáme novinárske hviezdy pre región Banská Bystrica, Bratislava, Nitra a Košice. Buď hrdinom vo svete plnom dezinformácií a poloprávd.


Nehľadáme len redaktorov!

V mediálnom prostredí to nie je iba o článkoch a spravodajstve. Neoddeliteľnou súčasťou je obchod a marketing. Klientom v jednotlivých krajoch pomáhame propagovať ich značky a prispievame k rastu ich podnikania. K tomu naplno využívame svoj mediálny priestor a dosah. 

Do tímu hľadáme obchodných zástupcov, ktorým nie je práca s online reklamou cudzia a vedia klientom na mieru ušiť kampane cez naše informačné a komunikačné kanály. Na tejto pozícii máš možnosť získať skvelé kontakty a taktiež rôzne atraktívne benefity.

Aké ponúkame ohodnotenie?

Voľné pozície máme v mestách: Banská Bystrica a Trenčín.

  • redaktor: od 1300 € / živnosť
  • editor: 450 € / dohoda, študent
  • obchodný zástupca: 1300 € / živnosť



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu