VIDEO: Nové Mesto nad Váhom sa stane hlavným mestom. Rockeri v skladbe predpovedajú budúcnosť


Foto: VIDEO: Nové Mesto nad Váhom sa stane hlavným mestom. Rockeri v skladbe predpovedajú budúcnosť Foto: Facebook/Jazzero

Rockovému zoskupeniu z Nového Mesta nad Váhom Patália & D.P.K. sa podarilo zložiť tri unikátne skladby, ktoré sú venované ich mestu. Od vydania poslednej skladby sa však prezentujú pod názvom Jazzero. Skupina Jazzero v trilógii spievala o minulosti, prítomnosti, teraz však nahliadla do budúcnosti mesta.

V tomto zložení sa nám dobre spolu hrá a tvorí tak budeme prípadné ďalšie songy vydávať von pod spoločným názvom Jazzero. Ak sa vám naša spolupráca páči, tak vás pozývame k tomu, aby ste navštívili našu novú stránku a prihlásili sa na odber,“ uviedli členovia kapely na sociálnej sieti spolu s novým názvom skupiny.

V prvej skladbe Z Nevady do El Pasa prešli všetky novomestské krčmy, v druhom hite Staré dobré časy zase spievali o dávnej minulosti mesta. Trilógiu napokon zavŕšili vtipnou skladbou Raz budeme, kde sa vybrali na cestu do roku 2060. Ako to tam asi vyzerá?

Nové Mesto nad Váhom sa stane hlavným mestom Slovenska, postavia tam dve vysoké školy aj letiskovú halu, Trenčín a Piešťany sa stanú jeho predmestiami. Aj také má kapela vízie do budúcna.


Členovia Jazzera tiež prezradili, že pre svojich fanúšikov chystajú ďalšie prekvapenie, ktoré pôjde von na Valentína. No ešte predtým si vypočujte celú pieseň Raz budeme a určite sa pobavíte.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu